Word lid!

Hoe word ik lid?

Heel makkelijk. Stuur een mailtje naar info@ranestrane.nl, met als onderwerp ‘Lidmaatschap’. We zouden het leuk vinden als je in het mailtje ook aangeeft hoe je heet, waar je woont en of je informatie in het Nederlands of in het Engels wilt ontvangen. Binnen een aantal dagen krijg je dan een antwoord, met je lidmaatschapsnummer.

Als je ons verder iets wilt meegeven of vragen, kan dat natuurlijk ook meteen. Suggesties voor activiteiten of content voor de website (bijv. foto’s of concertverslagen) zijn altijd welkom.

Wat kost lidmaatschap?

Helemaal niets. Ja echt, het is gratis. We hebben geen gedrukt magazine, geen personeel in dienst en de kosten voor de website worden voorlopig door ons betaald. Een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk altijd. Voor eventuele activiteiten kan natuurlijk wel een vergoeding worden gevraagd, hoewel we proberen ook daar de kosten zo laag mogelijk te houden. Maar mochten we bijvoorbeeld een keer een filmhuis afhuren om A Space Odyssey integraal met de muziek te bekijken, dan verkopen we daar natuurlijk gewoon kaartjes voor.

Het kan natuurlijk zijn dat we in de toekomst wel een betaald lidmaatschap zullen introduceren, maar alleen als daar dan ook echt iets tegenover staat, bijvoorbeeld een gedrukt magazine. Maar voorlopig doen we het lekker online en gratis. Dus er is geen reden om niet lid te worden!