Nieuwe tourdata 2019: Rome, Cambridge en Loreley

De Starchild tour van 2018 zit er weliswaar op, maar voor 2019 hebben we in ieder geval al een paar data om naar uit te kijken. Helaas (nog) niet in Nederland, maar wel bij onze buren in Engeland en Duitsland, alsmede in de thuisbasis van onze kikkers, Rome.

Op 15 februari spelen zowel Riccardo Romano Land als RanestRane in de befaamde Crossroads Club in Rome. De meeste fans zullen deze zaal wel kennen van de DVD Monolith in Rome. Jennifer Rothery zal helaas niet aanwezig zijn en over de aanwezigheid van Martin Jakubski is nog niets bekend. Het is dus even afwachten hoe Riccardo zijn set zal inrichten.

Op 23 en 24 februari is er opnieuw een Collection of Musical Curiosities, ditmaal in Cambridge. De line-up is exact gelijk aan het evenement in Uden, dus naast de Steve Rothery Band, RanestRane en Riccardo Romano Land zullen ook Sylf (Jennifer Rothery) en de Dave Foster Band weer een optreden verzorgen. Het vindt plaats in de Junction, een zaal gelegen vlakbij het treinstation en met een hotel er recht tegenover, dus ideaal voor de fan zonder auto.

Maar het grootste nieuws is natuurlijk dat RanestRane zal optreden op het prestigieuze Night of the Prog festival in Loreley. Het is al weer de veertiende editie van dit festival, waar vele grote namen hebben opgetreden zoals Marillion, Riverside, Gazpacho, Steve Hackett, Dream Theater, Anathema, Steven Wilson en Transatlantic. RanestRane hoort hier natuurlijk gewoon tussen en zullen optreden op zondag 21 juli.

Hopelijk komen hier nog vele data bij. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *